Če je res noseča, bo ta otrok zasenčil vse ostale slavne potomce

Foto: Profimedia selena gomez Foto: Profimedia selena gomez Foto: Profimedia selena gomez
Ta trebušček je zelo sumljiv …
Oglej si celoten članek

Po presaditvi ledvice in po koncu zveze s pevcem The Weeknd se je Selena Gomez tolažila v objemu svojega bivšega fanta, Justina Bieberja. Par je bil kar nekaj tednov nerazdružljiv, Selena je svojega ljubimca pospremila celo na poroko njegovega očeta. 

Njuna pravljica se je nato nenadoma končala. Selena je počitnice v Avstraliji preživela sama, Bieber pa se je v nočnih klubih v Los Angelesu zabaval z neko neznano plavolasko.

Magazin To je punca, ki je Seleni speljala Biberja

Seleno pa so paparaci ujeli na ulici in njene nove fotografije so sprožile govorice, da bi pevka lahko bila noseča. Selena namigovanj še ni komentirala. Trebušček bi sicer lahko bil povezan tudi z operacijo. Kot pišejo mediji, je po takšnem posegu povsem običajno, da se pacient zredi.

Magazin Selena Gomez: Po presaditvi ledvice so se pojavili zapleti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.