Magazin > VIP
7210 ogledov

Selena Gomez: Po presaditvi ledvice so se pojavili zapleti

selena gomez Profimedias
Selena Gomez je zaradi lupusa potrebovala presaditev ledvice.

Pevki Seleni Gomez so septembra lani presadili ledvico, ki ji jo je darovala njena prijateljica, štiri leta starejša igralka Francia Raisa.
Selena se ji je za "ultimativno darilo“ zahvalila po Instagramu. "Počutim se blagoslovljeno. Rada te imam, sestra,“ je zapisala lepotička.

Da takšne operacije niso mačji kašelj, verjetno ni treba poudarjati. Raisa pa je sedaj v pogovoru za W Magazine razkrila, kako hudo je bilo v resnici. Kot je povedala 29-letnica, je pri obeh operacija trajala tri ure. "Okrevanje je bilo mučno. Nisem hotela jesti, nisem hotela piti,“ je razkrila temnolaska. Še hujše pa je bilo okrevanje za Gomezovo, saj so se pri njej zapleti pojavili že nekaj ur po posegu. "Ko sem se zbudila, sem od Selene dobila sporočilo, v katerem je pisalo, da jo je strah. Moja ledvica je bila zelo aktivna in ko se je obrnila, se je poškodovala arterija.“ Gomezovo so tako morali operirati še enkrat in iz njene noge odstraniti veno. "Lahko bi umrla,“ je še povedala Selenina prijateljica.

 

Komentarjev 5
  • Janez_53 12:43 09.marec 2018.

    Pisec, ki kaj da nase, bi se ob takšnem zmazku razjokal!!! Cel kup neumnosti, od katerih so bile neke popravljene brez opravičila bralcem, ena pa je še kar ostala. "Iz noge so ji morali odstraniti veno"????? Normalen pisec bi zadevo ...prikaži več najbrž obrazložil, da so morali nadomestiti poškodovano veno pri ledvici, za kar so uporabili veno iz noge. In takšni "pisci" še celo dobivajo plačilo???

  • Majazmaja 09:36 09.marec 2018.

    Skrpucalarka Ir. K.: v naslovu in podnaslovu ste napisali, da so S. Gomez presadili jetra, v nadaljevanju pa pišete o LEDVICI ... Poleg tega ste narobe prevedli (!!!) del, kjer opisujete, kako prijateljica ni HOTELA jesti ne piti. V resnici ...prikaži več ni MOGLA (nedoločnik: moči) jesti in piti. Ne vem, kako Vas urednik sploh še lahko gleda, da mu s. po portalu ...

  • Boris 09:21 09.marec 2018.

    Jetra ...