Magazin > VIP
3600 ogledov

Tako je Seleni Gomez najboljša prijateljica rešila življenje

Selena Gomez Profimedias
Skupaj v bolnišnici.

Ena najbolj priljubljenih ameriških pevk med mladimi Selena Gomez je morala zaradi zapletov z lupusom, za katerim je zbolela pred nekaj leti, nujno pod nož. Potrebovala je transplantacijo ledvice. Na svojem instagramu je delila fotografijo iz bolnišnice, na kateri je fotografirana skupaj z najboljšo prijateljico Francio Raisa. Prijateljica ji je namreč darovala ledvico.

 | Avtor: Profimedia Profimedia
"Zavedam se, da so nekateri moji oboževalci opazili, da se nisem veliko pojavljala v javnosti in na dogodkih ter da nisem promovirala svoje nove glasbe, na katero sem izjemno ponosna," je pod fotografijo zapisala Selena: "Izvedela sem, da potrebujem presaditev ledvice zaradi lupusa in sem kar nekaj časa morala okrevati. To sem morala narediti zaradi svojega zdravja."

Dopisala je, da se za enkrat samo želi zahvaliti celotni ekipi, ki ji je pomagala preživeti zadnjih nekaj mesecev in da še ni pripravljena govoriti o podrobnostih zdravstvenih težav ali o operaciji. "Želim se zahvaliti svoji družini in ekipi v bolnišnici, ki je skrbela zame. In seveda, ni besed, s katerimi bi se sploh lahko zahvalila svoji prečudoviti najboljši prijateljici Francii Raisa. Dala mi je ultimativno darilo in mi darovala ledvico. Neverjetno sem blagoslovljena," je še dopisala Selena in s tem razkrila, kako dobre prijatelje ima.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice