Magazin > VIP
88 ogledov

Orlando na gobec Bieberja

Prepir Orlanda Blooma in Justina Bieberja se je končal s fizičnim obračunavanjem.

Orlando Bloom in Justin Bieber se ne marata najbolj, kar sta zelo nazorno pokazala v restavraciji Cipriani na Ibizi. Bloom in Bieber nista sedela za isto mizo, a so se tekom večera njune poti prekrižale. Ko je Bieber šel mimo mize, kjer je sedel Bloom, slednji ni želel pevcu seči v roko. Bieber naj bi zavrnitev komentiral z besedami: "Dobra je bila“

Opazka naj bi se nanašala na Mirando Kerr, Orlandovo bivšo, s katero naj bi Bieber flirtal, ko je bila ta še poročena z Bloomom. Izrečene besede so igralca pognale na noge. Razburil se je do te mere, da je Bieberja udaril. 

Prisotnim v restavraciji je del petelinjenja uspelo posneti. Nekatere priče trdijo, da je Bloom zgrešil, medtem ko drugi pravijo, da je bil natančen. Kar nekaj pa jih je Bloomov udarec pospremilo z navdušenim ploskanjem. 

Po odhodu iz kluba je Bieber na svojem Instagramu objavil fotografijo Mirande Kerr v kopalkah, a jo je kmalu po objavi zbrisal. Sicer pa se njuno zasebno življenje ni prepletlo samo z domnevnim flirtanjem med Bieberjem in Kerrovo. Orlanda Blooma so namreč spomladi ujeli s Seleno Gomez, s katero Bieber, s prekinitvami, prijateljuje že nekaj let. Očitno vroče krvi med omenjenima mladcema še ne bo konec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.