Magazin > VIP
124 ogledov

Bolna Selena Gomez se je zatekla po pomoč

selena gomez Profimedias
Pevka Selena Gomez bo na zdravljenju ostala več kot dva meseca.

Pevka Selena Gomez je avgusta odpovedala svojo turnejo in najavila, da se umika iz javnosti, ker mora poskrbeti za svoje zdravje. Ima namreč avtoimunsko bolezen lupus, zbolela pa naj bi tudi za depresijo.

24-letnica se je v začetku septembra vpisala na zdravljenje, in sicer v zelo odmaknjen center, ki se menda nahaja nekje sredi gozda in v katerem se zdravijo le ženske. Tam bo ostala več kot 60 dni in se udeleževala različnih terapij, med drugim je pacientom na voljo tudi terapija s konji.

"Stanovalci tega centra ga lahko zapustijo za enodnevne izlete v bližnje kraje,“ je Radarju še povedal vir, ki tudi trdi, da so, ko se je vselila Selena, povečali varnostne ukrepe.

Selena je v zadnjih mesecih doživela veliko udarcev. Umrla je njena dobra prijateljica, pevka Christina Grimmie, ki je umrla v tragičnih okoliščinah, s tira pa jo je vrgla tudi nova zveza njenega nekdanjega fanta Justina Bieberja, ki je nekaj časa intimno prijateljeval s hčerko Lionela Richieja.

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.