Magazin > VIP
3283 ogledov

So te fotografije krive za konec slavne zveze?

selena gomez, justin bieber
1/3
Mediaspeed
Slavni par se je pretekli teden razšel.

The Weeknd, selena gomez | Avtor: Profimedia Profimedia
Ko so se pojavile fotografije, na katerih je pevka Selena Gomez v družbi svoje nekdanje ljubezni, Justina Bieberja, je njen fant, The  Weeknd, menda še trdil, da ga ne moti, da se nekdanja golobčka še vedno družita. Temu pa očitno ni bilo tako …

Selena in  The Weeknd sta se namreč kmalu po objavi posnetkov razšla. Nekateri viri so mediju E! News sicer povedali, da Bieber ni kriv za konec zveze, a spletna stran trdi, da je govorila z ljudmi blizu Seleni, ki pravijo, da The Weeknd ni bil prav nič vesel, da se je dobivala z bivšim. Z Justinom so jo namreč ujel kar dvakrat v enem tednu.

Njuni znanci sicer trdijo, da sta le prijatelja, The Weeknd pa jima očitno ni verjel. Selena in Justin naj bi se spet povezala, ker ju združujejo iste stvari. Oba namreč dobro vesta, kako utrujajoče je, ko si na turneji, in kakšen pritisk doživljajo osebe, ki so odraščale v soju luči. "Že od nekdaj sta zelo povezana. Podpirata se kot prijatelja,“ pravi vir.

Selena in Justin sta bila tri leta par. Razšla sta se leta 2014. Zveza z The Weeknd naj bi se sicer začela krhati že poleti, ko sta se zvezdnika začela pogovarjati o prihodnosti in spoznala, da nimata istih vizij. Kljub temu naj bi ostala v prijateljskih odnosih.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.