Magazin > VIP
2182 ogledov

Justina Bieberja dekle spektakularno zavrnilo preko Twitterja

Justin Bieber Profimedias
Njegov ego se je razbil na tisoč koščkov.

Po tem, ko je fitnes iz zvezde države Georgie na svojem Instagramu objavil fotografijo plavolaske z eno od pijač, ki jo tam prodajajo, jim je pisal pevec Justin Bieber.

Da jim je pevec poslal sporočilo, je razkrila prav ta plavolaska, saj je ena od zaposlenih v fitnesu. Jessica Gober je na svojem Twitterju objavila njegovo sporočilo in dopisala: "Se je to res zgodilo? Kaj za vraga? Justin Bieber je ravnokar pisal na profil fitnesa, kjer delam, in vprašal, kdo sem."

Njeno objavo je všečkalo kar 63 tisoč ljudi. Čeprav bi bila marsikatera mladenka vesela takšnega sporočila, ga je Jessica zelo hitro 'zavrnila', ko je nekaj minut po tem objavila fotografije s svojim fantom in dopisala: "On je vse, kar potrebujem."

Bieberjeve zagrižene oboževalke so bile zelo jezne zaradi njenega odgovora, češ, da ne spoštuje pozornosti, ki jo je dobila. "Mi bi naredili vse, da bi samo spregovoril kakšno besedo z nami, on pa opazi neko plavolasko na Instagramu, ki ga je zavrnila."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.