Magazin > VIP
3888 ogledov

Mama Selene Gomez zaradi Justina Bieberja pristala v bolnišnici

Selena Gomez, Mandy Gomez
Odpeljali so jo v bolnišnico.

Mamo Selene Gomez je novica, da je njena hčerka spet z Justinom Bieberjem tako prizadela, da je pristala v bolnišnici, piše TZM. Vir je mediju povedal, da se je policija odzvala na prošnjo Selenine družine, naj obiščejo njeno mamo, ali potrebuje zdravstveno pomoč.

Policija jo je, po tem, ko so jo obiskali, odpeljala v bolnišnico na pregled. Kot piše TMZ so jim viri povedali, da naj bi ta dan imeli Mandy (pevkina mama) in Selena buren pogovor o Justinu. Selenina družina je namreč zelo proti Bieberju in ne želijo, da bi se njena hčerka zapletala z njim. Ko je Mandy ugotovila, da Selena in Justin hodita k terapevtu za pare, jo je to hudo prizadelo. Spoznala je, da je njuna zveza veliko resnejša, kot je mislila.

Mandy je bolnišnico zapustila še ta isti dan, Selena pa je mami dala malo časa, da se ohladi in da premisli, kaj ji je pevka povedala. Kot piše TMZ: "A družina že ve, česa si želijo … In to ni Justin."

selena gomez, justin bieber Magazin So te fotografije krive za konec slavne zveze?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.