Če k sebi povabite Katayo, se le pripravite na kaj takšnega

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Divja pevka …
Oglej si celoten članek

Kataya je na Facebooku objavila video, ki je nastal med zasebno zabavo, na kateri je nastopila. Bila je glavna atrakcija! Kataya namreč ni pevka, ki se bo postavila pred občinstvo in togo odpela nekaj pesmi ter se nato hitro izmuznila skozi zadnja vrata.

"Vedno zažuram s publiko. Plešem, skačem po mizah in stolih, z ljudmi "zašvicam" in norim. Tisti, ki je že bil kdaj na mojem nastopu, lahko potrdi, da sem ena redkih, če ne celo edina pevka tukaj, ki je tako energična. S takega nastopa pridem premočena do spodnjih hlač,"  je za Žurnal24 povedala in dodala, da je bil na zadnji zabavi, na kateri je nastopila, nekdo zelo navdušen nad njo. "Dedek me je vprašal, kje sem bila celo njegovo življenje in me poljubil. Bilo je kar malo smešno, ampak prisrčno!“

Kataya še pravi, da ljubi nastopanje, saj jo energija po nastopu spremlja še več dni. "Veselim se decembra in novoletnih zaključkov! Komaj čakam na nore zabave z oboževalci!!“ pravi lepotica, ki pa cene za takšen nastop ne želi razkriti, pravi le, da ni pretirana.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.