Magazin > VIP
9348 ogledov

Če k sebi povabite Katayo, se le pripravite na kaj takšnega

kataya Osebni arhiv
Divja pevka …

Kataya je na Facebooku objavila video, ki je nastal med zasebno zabavo, na kateri je nastopila. Bila je glavna atrakcija! Kataya namreč ni pevka, ki se bo postavila pred občinstvo in togo odpela nekaj pesmi ter se nato hitro izmuznila skozi zadnja vrata.

"Vedno zažuram s publiko. Plešem, skačem po mizah in stolih, z ljudmi "zašvicam" in norim. Tisti, ki je že bil kdaj na mojem nastopu, lahko potrdi, da sem ena redkih, če ne celo edina pevka tukaj, ki je tako energična. S takega nastopa pridem premočena do spodnjih hlač,"  je za Žurnal24 povedala in dodala, da je bil na zadnji zabavi, na kateri je nastopila, nekdo zelo navdušen nad njo. "Dedek me je vprašal, kje sem bila celo njegovo življenje in me poljubil. Bilo je kar malo smešno, ampak prisrčno!“

Kataya še pravi, da ljubi nastopanje, saj jo energija po nastopu spremlja še več dni. "Veselim se decembra in novoletnih zaključkov! Komaj čakam na nore zabave z oboževalci!!“ pravi lepotica, ki pa cene za takšen nastop ne želi razkriti, pravi le, da ni pretirana.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.