Če vam to dela v postelji, začnite dvomiti

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ali vaša partnerka v postelji zaigra orgazem ali ne, morda ne boste nikoli vedeli. V kolikor pa vam je sama priznala, da ji takšno početje ni tuje, se pripravite, da je hkrati tudi verjetneje, da vas bo prej prevarala kot ženska, ki orgazma ne zaigra. Tako trdijo znanstveniki.
Oglej si celoten članek

Strokovnjaki so odkrili povezavo med zaigranjem orgazma in prevare, pri čemer eno pogojuje drugo. Študija je razkrila, da bolj pogosto, kot ženska zaigra orgazem, verjetneje je, da bo partnerja prevarala. Po drugi strani sicer ni potrjeno, da ženske, ki doživijo manjše število orgazmov pogosteje varajo.

Avtorji študije ‘Human Female Orgasm As Evolved Signal’ so vanjo zajeli skupino 138 žensk in 121 moških, ki so ali so bili v heteroseksualni vezi. Ženske so spraševali, kako intenzivne in kako pogoste orgazme imajo, moške pa, kako pogosto njihove partnerke doživijo orgazem. Skupna vprašanja obema spoloma so bila povezana s prevaro.

"Zaigranje orgazmov smo povezali z nezvestimi ženskami in s slabšim zadovoljstvom pri moških. Zaigrani orgazmi z veliko verjetnostjo napovedujejo možnost, da ženska v odnosu ne bo zvesta."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.