Magazin > Odnosi in prosti čas
76 ogledov

Če vam to dela v postelji, začnite dvomiti

seks Shutterstock
Ali vaša partnerka v postelji zaigra orgazem ali ne, morda ne boste nikoli vedeli. V kolikor pa vam je sama priznala, da ji takšno početje ni tuje, se pripravite, da je hkrati tudi verjetneje, da vas bo prej prevarala kot ženska, ki orgazma ne zaigra. Tako trdijo znanstveniki.

Strokovnjaki so odkrili povezavo med zaigranjem orgazma in prevare, pri čemer eno pogojuje drugo. Študija je razkrila, da bolj pogosto, kot ženska zaigra orgazem, verjetneje je, da bo partnerja prevarala. Po drugi strani sicer ni potrjeno, da ženske, ki doživijo manjše število orgazmov pogosteje varajo.

Avtorji študije ‘Human Female Orgasm As Evolved Signal’ so vanjo zajeli skupino 138 žensk in 121 moških, ki so ali so bili v heteroseksualni vezi. Ženske so spraševali, kako intenzivne in kako pogoste orgazme imajo, moške pa, kako pogosto njihove partnerke doživijo orgazem. Skupna vprašanja obema spoloma so bila povezana s prevaro.

"Zaigranje orgazmov smo povezali z nezvestimi ženskami in s slabšim zadovoljstvom pri moških. Zaigrani orgazmi z veliko verjetnostjo napovedujejo možnost, da ženska v odnosu ne bo zvesta."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.