Če vas Jan Plestenjak povabi na salamo, nikar ne storite tega!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
S tem početjem ga boste močno ujezili …
Oglej si celoten članek

Jonas Žnidaršič je pred kratkim v svoji oddaji Kaj dogaja na TV Slovenija gostil Jana Plestenjaka in mu postavil hudomušen izziv. Pokazal mu je nekaj fotografij, Jan pa jih je komentiral. Prvi je bil na vrsti kozarec z vloženimi kumaricami in Jan je Jonasu razkril, česa pri njem na obisku nikar ne počnite ...

"Kumar'ce s prsti? Joooj, prijatelj dragi. A lahko pride k tebi na obisk prijatelj in pijeta, narežeta salamo, vse zrihtata … ni punce, ki bi nas stregla, ki bi nas crtljala, sami revčki, ubogi. In zdaj on reče: Imaš kumarice? Imam! In gre v hladilnik, odpre in gre v vodo s prsti usranimi in beza ven kumarice, kdo bo potem to jedel," se je spraševal Plestenjak, Jonas pa mu je nato odgovoril: "Ja, lej, jaz to počnem."

"Sam za sabo, to ja, ampak, če grem jaz zdaj k tebi domov v tvojo vodo s kumaricami s svojimi prsti. A daj nehaj, no. To je res ogabno. Potem je samo še to, da si sposojamo zobno ščetko," je bil ogorčen Jan.

Pogovor si lahko ogledate v spodnjem videu, v katerem je Jan tudi razkril, da je Jonas menda nekoč osvajal njegovo prvo veliko ljubezen Martino Kajfež

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.