Če želite Severino, bo to možno le z debelo denarnico

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Toliko hrvaška zvezdnica računa za nastope in dogodke …
Oglej si celoten članek

Balkansko zvezdnico Severino zadnje čase pogosto ulovijo na različnih promocijah, dogodkih in otvoritvi butikov, za udeležbo pa menda prejema lepe honorarje. Pred letošnjim razhodom z dolgoletnim menedžerjem Tomislavom Petrovićem je pevka za koncert računala okroglih dvajset tisoč evrov. Leta 2016 pa so organizatorji nekega dogodka razkrili, da Seve za prihod na gala promocijo zaračuna med 10 in 13 tisoč evrov, prav tako pa zaračunava tudi promocijske objave na svojih družabnih omrežjih, piše 24Sata. Menda pa je zgodba drugačna, kadar gre za manjše butike, kjer kupi oblačila in jih objavi, ker želi podpreti ljudi, ki se borijo. 

V Sloveniji lahko zvezdniki o tako visokih zneskih le sanjajo. Pred kratkim so nam nekateri razkrili, koliko računajo za zasebne nastope. Jasna Kuljaj, Rebeka Dremelj, Nuša Derenda in Damjan Murko vas bodo obiskali že za okoli 1000 evrov, medtem ko Čuki računajo od 2500 evrov naprej. Več si lahko preberete tukaj.

Si je pa Severino, kljub za naše razmere vrtoglavi ceni, na svoji poroki letos poleti privoščil poslovnež Tomaž Žvipelj, o njegovi razkošni poroki si lahko preberete tukaj

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:29 14. Oktober 2019.

    "Če želite Severino, bo to možno le z debelo denarnico" - Ne bo šlo! Če mi ponudi še tako debelo …

  • 09:36 14. Oktober 2019.

    13.000 za Severino je cena za Furs. V resnici je 30.000 in več, preverjeno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.