Čebulna juha

Foto: Norbert Tutschek
Foto: Norbert Tutschek
Pogrejte se s čebulno juho. Takšno, gratinirano v pečici. Dober tek!
Oglej si celoten članek

Sestavine:

  • 3–4 čebule (velike)
  • 1/8 l vina
  • 2 lovorjeva lista
  • bazilika
  • majaron
  • 1 1/2 l juhe
  • poprova zrna
  • rezine belega kruha
  • parmezan (po želji)

Priprava:

  • Čebulo narežemo na kolobarje in zlatorumeno popečemo. Zalijemo z juho.
  • Začimbe stresemo v platneno ali čajno vrečko in jih približno 20 minut zraven kuhamo. Zalijemo z vinom ter solimo in popramo.
  • Rezine belega kruha narežemo na majhne trikotnike in popražimo.
  • Juho prilijemo v skodelice in okrasimo s kruhom, ki smo ga po želji posuli s parmezanom. Zapečemo v pečici.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.