Ceca na sinov rojstni dan povabila tudi ministra

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Ceca ve, kako je treba proslaviti pomembne prelomnice v življenju. Tako je poskrbela, da sinov 18. rojstni dan ne bo šel kmalu v pozabo. Na zabavi se je namreč zbrala sama smetana.
Oglej si celoten članek

Svetlana Ražnatović Ceca je sinu Veljku za 18. rojstni dan priredila zabavo, na kateri se je trlo pomembnih imen. Manjkali niso ne sorodniki ne predstavniki sveta estrade, Ceca pa je poskrbela, da so se zabave udeležili tudi predstavniki politične sfere. Med gosti sta bila Željko Joksimović in soproga Jovana, Viktor Živojinović, Aca Lukas in Sanja Đorđević. Med zadnjimi je prišel minister Ivica Dačić.

Zabava se je odvila v enem od najboljših beograjskih hotelov in je, kot je bilo pričakovati, trajala do zgodnjih jutranjih ur. Ceca je sinu zapela njemu ljubo pesem "Nagovori majka sina", manjkali pa niso niti trubači. 

Kot se spodobi za rojstnodnevno zabavo, je slavljenec domov odšel z darili. "Ni otrok, da bi potreboval igračke. Prinesli smo kuverto," je dejala ena od gostij, ki je darilo izbrala tako kot večina drugih. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.