Magazin > VIP
86 ogledov

Ceca na sinov rojstni dan povabila tudi ministra

Ceca Mediaspeed.net
Ceca ve, kako je treba proslaviti pomembne prelomnice v življenju. Tako je poskrbela, da sinov 18. rojstni dan ne bo šel kmalu v pozabo. Na zabavi se je namreč zbrala sama smetana.

Svetlana Ražnatović Ceca je sinu Veljku za 18. rojstni dan priredila zabavo, na kateri se je trlo pomembnih imen. Manjkali niso ne sorodniki ne predstavniki sveta estrade, Ceca pa je poskrbela, da so se zabave udeležili tudi predstavniki politične sfere. Med gosti sta bila Željko Joksimović in soproga Jovana, Viktor Živojinović, Aca Lukas in Sanja Đorđević. Med zadnjimi je prišel minister Ivica Dačić.

Zabava se je odvila v enem od najboljših beograjskih hotelov in je, kot je bilo pričakovati, trajala do zgodnjih jutranjih ur. Ceca je sinu zapela njemu ljubo pesem "Nagovori majka sina", manjkali pa niso niti trubači. 

Kot se spodobi za rojstnodnevno zabavo, je slavljenec domov odšel z darili. "Ni otrok, da bi potreboval igračke. Prinesli smo kuverto," je dejala ena od gostij, ki je darilo izbrala tako kot večina drugih. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.