Celine Dion ima 17 let mlajšega ljubimca

Foto: Profimedia celine dion Foto: Profimedia celine dion
Leto in pol po smrti moža naj bi bila Celine Dion spet zaljubljena. To je novi moški v njenem življenju.
Oglej si celoten članek

Pevkino srce naj bi osvojil 32-letni Pepe Muñoz, s katerim so divo, ki je na evropski turneji, ujeli pred pariškim hotelom Ritz. Muñoz se je njeni ekipi kot plesalec pridružil pretekli mesec, priporočila pa ga je žena Celininega služabnika, ki je kot plesalka delala v Las Vegasu.  

Celine pa ni navdušena le nad plesnimi gibi postavnega temnolasca, ampak tudi nad njegovimi modnimi ilustracijami. Mediji so sicer tudi opazili, da ga Celine na nastopih postavlja v ospredje. Gledalci so njun čutni ples med drugim lahko občudovali tudi med pesmijo Le Ballet.

Celine se je v zadnjem letu pojavila na številnih prireditvah. Tega od nje, v času, ko je bil njen mož še živ, nismo opazili, verjetno tudi zato ne, ker je zanj želela skrbeti sama in sta bila večino časa v Las Vegasu, kjer je imela nastope. Je pa diva pred kratkim izjavila, da se sedaj počuti polna sveže energije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:44 4. Avgust 2017.

    Pravilno. :)

  • 11:44 4. Avgust 2017.

    gospa je malce odbremzala....

  • 11:31 4. Avgust 2017.

    iz extrema v extrem...haha

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.