Celine Dion na odru zajokala ...

Foto: Profimedia celine dion Foto: Profimedia celine dion Foto: Profimedia celine dion
Celine Dion na spominski slovesnosti svojega preminulega moža Renéja Angélila ni mogla zadržati solz.
Oglej si celoten članek

Spominska slovesnost je potekala v Las Vegasu, kjer se je zbralo okoli 4000 prijateljev, družinskih članov in oboževalcev. Med govorom Renéju Angélilu (73) v slovo, so Celine Dion (47) premagala čustva in izbruhnila je v jok, poročajo tuji mediji. Za pevko je po vsej verjetnosti eno izmed najtežjih življenjskih obdobij, saj je v le nekaj dnevnem razmiku zaradi raka najprej izgubila moža in nato še brata.

V ganljivem govoru, v katerem so jo na koncu premagale solze, je Dionova povedala: "V tej sobi čutim njegovo ljubezen. Čutim njegovo moč in toplino, ki se kažeta v vseh vas tukaj. René me je vedno znal obkrožiti z najboljšimi ljudmi, ki so verjeli v naju, in vedno je trdo delal za oba. V imenu svoje družine se vam tako še enkrat zahvaljujem, da ste bili tukaj z nami ta večer, za ta lep poklon moji ljubezni. René ljubim te, hvala, lahko noč."

Celine Dion in René Angélil sta bila sicer poročena 21 let, njun sin Rene-Charles jih danes šteje 15, dvojčka Eddy in Nelson pa sta stara 5 let.

Celoten video posnetek spominske slovesnosti si lahko ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.