Magazin > VIP
62 ogledov

Celine Dion na odru zajokala ...

celine dion
1/3
Profimedias
Celine Dion na spominski slovesnosti svojega preminulega moža Renéja Angélila ni mogla zadržati solz.

Spominska slovesnost je potekala v Las Vegasu, kjer se je zbralo okoli 4000 prijateljev, družinskih članov in oboževalcev. Med govorom Renéju Angélilu (73) v slovo, so Celine Dion (47) premagala čustva in izbruhnila je v jok, poročajo tuji mediji. Za pevko je po vsej verjetnosti eno izmed najtežjih življenjskih obdobij, saj je v le nekaj dnevnem razmiku zaradi raka najprej izgubila moža in nato še brata.

V ganljivem govoru, v katerem so jo na koncu premagale solze, je Dionova povedala: "V tej sobi čutim njegovo ljubezen. Čutim njegovo moč in toplino, ki se kažeta v vseh vas tukaj. René me je vedno znal obkrožiti z najboljšimi ljudmi, ki so verjeli v naju, in vedno je trdo delal za oba. V imenu svoje družine se vam tako še enkrat zahvaljujem, da ste bili tukaj z nami ta večer, za ta lep poklon moji ljubezni. René ljubim te, hvala, lahko noč."

Celine Dion in René Angélil sta bila sicer poročena 21 let, njun sin Rene-Charles jih danes šteje 15, dvojčka Eddy in Nelson pa sta stara 5 let.

Celoten video posnetek spominske slovesnosti si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.