Cena za Pahorjevo katrco v nebo!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
"Vse ima svoje meje. Za ceno katre nisem več prepričan."
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali, se je nekdanji predsednik Slovenije, Borut Pahor, odločil, da se loči od svoje ljubljene katrce. Celotna kupnina bo namenjena Inštitutu Zlata pentljica, ki združuje otroke, zbolele za rakom.

V soboto je najvišja ponujena cena znašala nekaj več kot 34 tisoč evrov. "Vse ima svoje meje. Za ceno katre nisem več prepričan," je vmesne rezultate dražbe pokomentiral Pahor, ki ni mogel verjeti, ko se je v nedeljo znesek še znatno zvišal. "Mislil sem si, da danes, v nedeljo, ne bo ponudb. Kje pa, tudi dobrota očitno ne počiva. Vsi smo lahko zelo zelo veseli," je povedal in razkril, da nekdo za njegov starodobnik ponuja 40 tisočakov! Do konca dražbe je še devet dni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 21:10 6. Februar 2023.

    Borat je narodni veleizdajalca in za pokoro bi moral vleči rikšo!

  • 16:47 6. Februar 2023.

    hja, bi rekel, da bo za penzijo ampak pri pahorju je 40 jurjev dost lih za eno leto. ce res …

  • 15:01 6. Februar 2023.

    Kupim pod pogojem, da je bo Pahor vsak dan vozil v službo, po nakupih in to doživljenjsko. Pri čemer mora …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.