Cenovno ugodne hlače, ki jih nosi Kate, se prodajajo kot za stavo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Stil vojvodinje Kate Middleton mnogi obožujejo tudi zato, ker že od nekdaj rada obleče kakšen cenovno ugoden modni kos …
Oglej si celoten članek

Tokrat so ženske ponorele za kavbojkami, v katerih se je Kate Middleton cepila in to pokazala na Instagramu. Preprost izbor, ki pa je brezčasen, je navdušil. Kate si je namreč nadela kavbojke cenovno dostopne znamke & Other Stories in belo majico s kratkimi rokavi, znamke H&M. Njena filozofija je že od nekdaj manj je več, zato je celoten videz dopolnila le z zlatimi uhani Liv Thurlwell, ki stanejo 145 evrov.

A največ navdušenja so požele ravno krojene kavbojke z visokim pasom, tako imenovane mama model, ki so trenutno velik hit ulične mode. Kavbojke 'Favorite Cut Cropped'  omenjene znamke so tudi precej dostopne, saj omenjen kos stane 75 evrov in se prodajajo s svetlobno hitrostjo, v nekaterih številkah in barvah pa so že razprodane. Znamka & Other Stories naj bi bila sicer Katina najljubša cenovno dostopna modna znamka, prejšnji mesec si je nadela tudi njihove uhane. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.