Magazin > Lepota & telo
18766 ogledov

Cenovno ugodne hlače, ki jih nosi Kate, se prodajajo kot za stavo

kate middleton, princ william Instagram
Stil vojvodinje Kate Middleton mnogi obožujejo tudi zato, ker že od nekdaj rada obleče kakšen cenovno ugoden modni kos …

Tokrat so ženske ponorele za kavbojkami, v katerih se je Kate Middleton cepila in to pokazala na Instagramu. Preprost izbor, ki pa je brezčasen, je navdušil. Kate si je namreč nadela kavbojke cenovno dostopne znamke & Other Stories in belo majico s kratkimi rokavi, znamke H&M. Njena filozofija je že od nekdaj manj je več, zato je celoten videz dopolnila le z zlatimi uhani Liv Thurlwell, ki stanejo 145 evrov.

A največ navdušenja so požele ravno krojene kavbojke z visokim pasom, tako imenovane mama model, ki so trenutno velik hit ulične mode. Kavbojke 'Favorite Cut Cropped'  omenjene znamke so tudi precej dostopne, saj omenjen kos stane 75 evrov in se prodajajo s svetlobno hitrostjo, v nekaterih številkah in barvah pa so že razprodane. Znamka & Other Stories naj bi bila sicer Katina najljubša cenovno dostopna modna znamka, prejšnji mesec si je nadela tudi njihove uhane. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice