Uporabno
1826 ogledov

Kolekcija Basic & Bold: preprosti in udobni kosi

Dedoles
1/19
Če misliš, da se lepota skriva v preprostosti, si na pravem kraju. Dedoles je ustvaril novo kolekcijo Basic & Bold za vse, ki ljubijo preproste kose. Ljubitelji minimalističnega dizajna, ki hkrati uživajo v oblačilih živih barv, bodo nedvomno našli tisto, kar iščejo.

dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles
Barvite kratke ali klasične nogavice 

Si naveličan/a enobarvnih izdelkov, a so zabavni vzorci zate vseeno nekoliko preveč? Imamo rešitev! Dvobarvne nogavice iz mehkega bombaža bodo zagotovo izpolnile tvoja pričakovanja. Zagotovile ti bodo maksimalno udobje pri nošenju, z njihovimi čudovitimi barvi pa po tvoj svet zagotovo nekoliko lepši.

Izbira je tvoja. Lahko posežeš po kratkih nogavicah, ki so popolne v poletnih mesecih, ali klasičnih, ki te bodo grele v hladnih dneh. 

Udobno žensko spodnje perilo 

Te zanima, kako si lahko zjutraj s preprostim trikom izboljšaš razpoloženje? Obleci naše preproste ženske hlačke in uživaj v srečnih jutrih! Kombinacija minimalističnega dizajna in živih barv te v trenutku spravi v dobro voljo, visokokakovosten bombaž pa koži zagotavlja popolno udobje ves dan.

Lahko izbiraš med dvema različnim krojema. Klasične ali hipster hlačke čakajo nate, da jih oblečeš. 

Moške široke boksarice in boksarice za barvite minimaliste 

dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles
Kolekcija Basic & Bold je namenjena tudi moškim. Če ti je ljubše bolj preprosto spodnje perilo, si na pravem kraju. Lahko izbiraš med zanimivimi barvnimi kombinacijami po svojem okusu. Ti je všeč temno modra, turkizna, zelenomodra ali rdeča barva? Vse naštete barve in še mnoge druge te čakajo.

Dvobarvne boksarice in enobarvne široke boksarice te bodo navdušile s svojimi edinstvenimi odtenki. Poleg tega kakovosten bombaž koži zagotavlja popolno udobje. 

dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Barvit modrček za vsak dan 

dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles
Se želiš čez dan počutiti udobno ne glede na to, kje si? Naši modrčki iz nove kolekcije Basic & Bold ti prinašajo vso udobje, ki ga potrebuješ. Ne stiskajo ali vežejo in ti omogočajo, da svobodno dihaš, saj nimajo žic. Vedno se lahko zaneseš, da ti bo kakovosten bombaž zagotovil vrhunsko udobje pri nošenju. Kombinacija minimalističnega dizajna in živih barv ti bo v trenutku polepšala dan. Lahko izbiraš med različnimi barvnimi kombinacijami in si celo omisliš ujemajoče se hlačke. 

Druge minimalistične ali zabavne izdelke lahko najdeš na www.dedoles.si.