Magazin > Lepota & telo
485 ogledov

Pet modnih nasvetov za vedno šik videz

Hailey Bieber Instagram
Stilistka Maeve Reilly, ki oblači vedno šik manekenko Hailey Bieber, je razkrila 5 skrivnosti za popolni modni videza. Če želite biti v trendu, je dobro vedeti …

Modni vzor? Da! Kopiranje? Ne!

Manekenka se rada spogleduje s stilom Rose Huntington Whiteley ali stilom pevke Rihanne. A jo njuni kosi le navdihujejo, nikoli jih ne kopira. Vedno se vpraša, ali pristajajo na njeno osebnost in postavo. Kombinacije na drugih so ji le navdih, ki ga prilagodi svojemu okusu in postavi, je stilistka zaupala za ameriško televizijo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maeve Reilly (@stylememaeve)

Oči naj bodo uprte v modne dodatke

Modni dodatki morajo vedno biti fokus celotne kombinacije. Z modnimi dodatki lahko povsem vsakodnevne kombinacije prelevite v dovršen videz. Modni dodatek naj ne bo le dodatek, temveč zvezda vaše modne kombinacije, pa naj bo to torbica, čevlji ali nakit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maeve Reilly (@stylememaeve)

Enobarvne kombinacije so vedno šik

Če želite, da je vaša modna kombinacija videti kvalitetno in sodobno, potem izberite oblačila v enaki barvi, dramatičnost pa dodajte z različnimi toni. Barve kot so bež, krem in rjava bodo vedno videti brezčasne in elegantne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maeve Reilly (@stylememaeve)

Eleganca v trenirki

"Vsak, ki nosi trenirko, je izgubil nadzor nad svojim življenjem," je legendarna izjava Karla Lagerfelda. A spodnja fotografija dokazuje ravno nasprotno, da ste tudi v trenirki lahko videti elegantno. Tukaj pa se je pomembno držati zlatega pravila: če nosite športni spodnji del, mu dodajte elegantni zgornji del. Tako kot je Hailey odlično kombinirala trenirko z elegantnim suknjičem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maeve Reilly (@stylememaeve)

Uporabite moške kose

XXL plašči, jakne, puloverji in srajce so videti malo bolj šik, kadar prihajajo z moškega oddelka. Tudi manekenka priznava, da večkrat uporabi kakšen kos svojega slavnega soproga, Justina Bieberja, še poroča portal Miss7. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maeve Reilly (@stylememaeve)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice