Magazin > VIP
128605 ogledov

Kakšna sprememba, Zale Kralj ne boste prepoznali!

zala kralj, gašper šantl joonglaa
Iz preproste najstnice v pravo modno gurujko …

Naša evrovizijska zmagovalca Zala in Gašper, ki sta se Slovencem v srce usidrala na EMI 2019, odraščata. Na splet so prišle njune fotografije v oblačilih nizko cenovnega modnega giganta, na katerih je Zala povsem spremenjena in 100 odstotno suverena v vlogi modela. 

Kot modni ikoni ju je ovekovečil zvezdniški fotograf Tibor Golob, za make up pa je poskrbela Doroteja Premužič. Zala v ekstravagantnih opravah naravnost blesti, čeprav je vedno simpatična tudi, ko je zvesta svojemu sproščenemu stilu. 

Zala Kralj | Avtor: Instagram Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zalagasper (@zalagasper)

Sicer pa Zala in Gašper ne ustvarjate trendov le v glasbi, temveč tudi v modi. Lansko leto sta izdala kolekcijo unikatnih puloverjev, ki je pospremila njuno skladbo Sto idej. Ker sta ljubitelja mode iz druge roke in pa velika podpornika domačih ustvarjalcev, sta takrat umetnico Nano Irgolič prosila, da izbere deset različnih rabljenih, a lepo ohranjenih puloverjev in nanje izveze logo nove skladbe Sto idej. Tako bo vsak pulover ponovno ljubljen, ročno izvezen v Sloveniji in unikaten, sta povedala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zalagasper (@zalagasper)

Komentarjev 8
  • Majazmaja 15:26 17.marec 2021.

    Dolgoočasno in prozorno. Še vedno delujeta anksiozno. S temi oblačili delujeta malenkost manj socialno. Na Evroviziji sta delovala kot dva Čeha ali Poljaka s konca 70, začetka 80. Njuna glasba je primerna edinole za kak wellness, za drugam pa ne.

  • Avatar pantani
    pantani 07:12 14.marec 2021.

    Če imata onadva smisel za kreativo, sem jaz papež. Tole ni nič od nič, poleg tega pa delujeta zelo zdolgočaseno!!!

  • bojan62 13:41 13.marec 2021.

    Smeti

Sorodne novice