Uporabno
1498 ogledov

3 slogi vojaških škornjev

Deichmann Deichmann
Ko gre za modo, nam novi časi prinašajo odmerek previdnosti. Modni stilisti in ljubitelji trendov še posebej zdaj igrajo na varno karto, kar samo pomeni, da bomo videli več oživitev priljubljenih modnih stilov. Eden takih je vojaški trend, ki že nekaj sezon vlada na modni sceni. Letos so v ospredju vojaški škornji, ki so zelo vpadljivi in delujejo robustno, vendar se ujemajo z različnimi modnimi kombinacijami. Predlagamo vam 3 sloge vojaških škornjev za različne priložnosti.

Klasični slog

Če nosimo klasične škornje, ni nujno, da je takšna celotna modna kombinacija. Nasprotno, klasični vojaški škornji puščajo prostor drugim oblačilom, ki so lahko razigrana in vesela. Vojaški škornji se odlikujejo po tem, da so topli in udobni. Zaradi vremena ni več treba žrtvovati mode. Ti škornji bodo opravili vse zahtevne naloge – od blata do dežja.

1/2
Deichmann

Urbani slog

Karirasti vzorec, mrežaste nogavice in visoki vojaški škornji z debelim podplatom – vse diši po novem grungeu. Na ta slog je močno vplivala moda iz devetdesetih let, ki je popolna kombinacija ženstvenosti in robustnosti. Prihranjen je za pogumne ljubiteljice mode, ki se ne bojijo pokazati svoje drznosti. Robustni vojaški škornji se odlično podajo k plisiranim krilom, dolgim ženstvenim oblekam in h kratkim krilom.   

1/2
Deichmann

Eklektični slog

Modni navdušenci bodo svoj slog poudarili z rdečimi vojaškimi škornji, ki se odlično podajo k vzorcem, kot so živalski potiski, črte ali karirasti vzorec. Poleg tega, da eklektični slog ljubi različne vzorce, izvrstno združuje moderno in vintage. Rdeča barva je odlična izbira za sivo modno jesen, saj bo v vsak slog vnesla pridih elegance, ženstvenosti in drugačnosti. Osnovno pravilo eklektičnega sloga je, da ni pravil. Zato se lahko neomejeno poigravate.

1/3
Deichmann