Uporabno
3657 ogledov

Pozdravi pomlad z atraktivnimi motivi in barvami

Dedoles Dedoles
Pomlad je potrkala na naša vrata, vreme pa je vse bolj prijetno in sončno. Ravno pravi čas je, da dneve obarvaš z veseljem! In to tako, da si kot pomladni modni dodatek omisliš atraktivne spomladanske nogavice.

Se ne moreš posloviti od svojih najljubših živahnih nogavic, čeprav je vse topleje? Nič čudnega, saj so v zadnjih letih nogavice postale veliko več kot le nujen dodatek za gretje nog. Postale so pravi pravcati modni trend, zato jih številni nosijo tudi spomladi in celo poleti.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Atraktivne spomladanske barve in motivi

Če se tudi ti v toplejših dneh nisi pripravljen odreči nošenju nogavic, ti prinašamo rešitev! Izberi iz naše kolekcije živahnih kratkih nogavic s svojimi najljubšimi motivi in širi dobre vibracije v vsakem vremenu. Če imaš rada rože, posezi po čudoviti kamilici, sončnici ali maku. Če pa si ljubiteljica živali, astrologije ali rib, lahko prav tako najdeš motiv, ki ti bo pisan na kožo.  

Z daljšimi dnevi in višjimi temperaturami je tudi naše razpoloženje vse bolj vedro. Kako ga lahko še izboljšamo? Začnimo iz nič, ja, živahnih nogavic. Naši oblikovalci so pripravili veliko novih motivov. Ali si že izbrala svoje priljubljene, ki ti bodo v trenutku polepšali spomladanske dni?

Nikakor pa ne smemo pozabiti na naše najmlajše. Tudi oni potrebujejo udobne nogavice in kako zelo so veseli pisanih nogavic z zanimivimi motivi! Zakaj ne bi vsa družina nosila ujemajočih se nogavic in tako pokazala, da sodi skupaj?

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Pripravljeni – pozor – zdaj!

Toplejši in daljši dnevi pa s seboj prinesejo tudi malce več gibanja na prostem. Obleci udobne živahne pajkice in uživaj v svoji priljubljeni športni aktivnosti na polno. Primerne so za tek, ples, jogo, sproščujoče sprehode ali pohode. Ne glede na to, kam te bodo popeljale, se boš počutila prijetno z nasmeškom na obrazu. Si pripravljena poskusiti?

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles