Uporabno
1326 ogledov

Aktivna pomlad naj bo temelj našega zdravja in dobrega počutja!

Deichmann Deichmann
Že videvate najrazličnejše rekreativne športnike, kako ob prekrasnih toplih dnevih tečejo, kolesarijo, pohajajo po planinah in je vsaj malo zagrabilo tudi vas?

Pomlad se je razcvetela in mnogim izmed nas prebudila željo po gibanju in aktivnem preživljanju prostega časa. Ni lepšega kot krepiti imunski sistem, kondicijo in splošno počutje s pomočjo športa, zlasti če smo na svežem zraku! S pravimi športnimi čevlji bo vsaka aktivnost ali šport pravi užitek!

Ne glede na to, ali iščete trening v zaprtem prostoru ali pa boste to pomlad kondicijo pridobivali s pohodi, planinarjenjem, tekom ali čem drugim – Deichmann ponuja najudobnejšo obutev vodilnih svetovnih znamk, s katero bo vaš trening kakovosten in lahkoten obenem. Kolekcija Unique & United z vrhunskimi, svetovno priznanimi športnimi znamkami adidas, Puma, Nike, Fila in ostalimi je namenjena vsem, ki želijo ostati aktivni in uživati v športnih aktivnosti, ne glede na starost, spol, zanimanja ali vrsto aktivnosti, ki jo bodo izbrali.

Če ste se torej tudi vi odločili, da se boste aktivirali, v domačem ali zunanjem okolju, zagotovo iščete dobro športno obutev. Vsekakor je potrebno najti ustrezno razmerje med kvaliteto in funkcionalnostjo, na prvem mestu pa mora biti udobje. V kolekciji Unique & United je združena športna obutev za ženske, moške in najmlajše športnike, prav tako pa idealne superge za vsako vrsto športa in telesne aktivnosti.

1/3

Trening v modni in privlačni obutvi!

Pomladne športne aktivnosti zahtevajo udobno in kvalitetno športno obutev. Svetovno priznane znamke, kot so adidas, Nike, Puma, Skechers to pomlad prinašajo atraktivne in zanimive modele, ki se vam bodo tako usedli v srce, da boste vsak trenutek želeli ostati v njih! In priznajmo si, zlasti dekleta tudi pri treningu želimo izgledati kar se da usklajeno in trendno. Pa tudi rajši se bomo aktivirale in motivirale z novo športno opremo!

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann
1/4

Udobne superge za vsakodnevne priložnosti

Dobro vemo, da superge niso samo za ukvarjanje s športom, temveč jih vse pogosteje izbiramo tudi za na zmenek, kavico s prijatelji in popoln dodatek ležernemu stilu. Klasične bele superge so model, ki nikoli ne gre iz mode in h kateremu se vračamo že nekaj sezon zapored. Letos pa jih pri Deichmannu krasijo simpatični dodatki v različnih barvah, ki bodo zagotovo osvojili vaše srce!

Kolekcija Unique & United navdušuje z modnimi supergami v najrazličnejših barvah in različicah, med katerimi se boste kar težko odločili. Odlične, svetovno znane blagovne znamke, prinašajo najboljše, kar trenutni športni trendi ponujajo, poleg tega je v kolekciji tudi odličen nabor obutve za vsak dan in vsako priložnost. Od modnih superg, primernih za vsak dan, pa do specializirane obutve, ki vam bo pomagala, da izboljšate svojo športno kondicijo in zares uživate v izbranem športu.

1/3

Planinarjenje v stilu

V kolikor načrtujete pomlad preživljati malce višje in se spogledujete z idejo planinarjenja ali brezskrbnih pohajanj na bližnje hribe, si vsekakor morate priskrbeti obutev, ki vas bo ustrezno podprla in bo hkrati tudi dovolj vzdržljiva. Izbirajte med širokim naborom modelov nižje ali višje pohodne obutve športnega ali klasičnega dizajna in poiščite idealni par za osvajanje novih vrhov!

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann
Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Aktivirajte se v zvezdniškem stilu s kolekcijo Puma X Deichmann in Bebe Rexho!

Bebe Rexha je postala obraz in zaščitni znak nove kolekcije »Power Collection« znamk Puma in Deichmann pod sloganom #WhateverSuitsYou

Ekskluzivna kolekcija PUMA X DEICHMANN vključuje pet modelov – dvoje superg v preprostem belem dizajnu s poudarjeno črto v rožnatem odtenku in zlatim napisom Puma. Kolekcijo dopolnjujejo nahrbtnik, nakupovalna vrečka in večnamenska torba za različne priložnosti, ki bo odlična izbira za prve spomladanske poti.

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Kolekcija #WhateverSuitsYou hkrati pomeni moč ženske in jih spodbuja k izražanju svojega stila in ljubezni do sebe. Modeli so na voljo v izbranih poslovalnicah po vsej Sloveniji že od 14,99 do 49,99 €.

Naj bo vaša pomlad aktivna z Deichmannom! Novo kolekcijo lahko poiščete v vsaki Deichmannovi trgovini, pobrskate pa lahko tudi po spletni kolekciji na www.deichmann.com!

1/3