Magazin > VIP
18423 ogledov

Kate pred kamerami popravljala bodočega kralja

Kate Middleton Youtube
Razkrila sta svojo simpatično zakonsko dinamiko …

V koraku s tehnološkim napredkom je prvi začel modernizirati kraljevo družino princ Philip, soprog kraljice Elizabete. To je bilo pred skoraj sedmimi desetletji. Danes so člani kraljeve družine prisotni na različnih družbenih omrežjih, princ William in vojvodinja Kate Middleton pa sta naredila še korak naprej in se odločila za svoj Youtube kanal, na kateremu bosta ljudem ponudila podrobnejši vpogled v svoje življenje in delo. 

Na njunem uradnjem Youtube kanalu The Duke and Duchess of Cambridge sta že pozdravila z uvodnim videom, v katerem pa Kate svojega soproga, princa Williama, simpatično popravlja pri izgovorjavi črke r. S tem sta tudi namignila, da ju bodo ljudje na tem kanalu lahko spremljali in videli v bolj sproščeni in človeški luči, ne le kot uradna predstavnika kraljeve družine. 

Sicer pa sta v digitalizaciji vojvodo in vojvodinjo prehitela princ Harry in Meghan Markle, ki sta po tem, ko sta se odpovedala službi kot vidnejša člana kraljeve družine, podpisala milijonske pogodbe z Netflixom in Spotifyjem. Harry je v odmevnem intervjuju z Oprah povedal, da tega sicer nista načrtovala, a da jima ni preostalo drugega, ko ju je kraljeva družina odrezala tudi finančno. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice