Magazin > VIP
21597 ogledov

Hrvaški lepotni kirurg razkril obisk Kate Middleton

kate middleton Profimedia
Doktor Milojevič je nekoč delal v Londonu …

"Žal mi je za Harryja, Meghan ga je zmanipulirala in odtujila od družine. Ne verjamem v to, kar je v intervjuju povedala Oprah," je povedal hrvaški lepotni kirurg Nikola Milojević, ki je od 11. leta živel v Angliji in dobro ve, kaj Britancem pomeni kraljeva družina. Prav tako je imel priložnost osebno spoznati Kate Middleton. 

"Ne verjamem temu, kar je povedala Meghan. Mislim, da rasizma v kraljevi družini ni in da so jo lepo sprejeli. Če bi bila normalna, bi bila še vedno tam kot moderni del kraljeve družine. Mislim, da jo je kraljica Elizabeta in ostali lepo sprejela, niti to ni bila težava, da je ločena. Dosegla je le to, da je Harryja odtujila od družine, čeprav vidim, da ne zna niti s svojo družino, s katero ni v dobrih odnosih," je za 24 Sata povedal Milojević, ki je imel vidno članico kraljeve družine, vojvodinjo Kate Middleton tudi čast osebno spoznati, ko je pred dvanajstimi leti delal v eni izmed londonskih bolnišnic. 

"Šlo je za neformalno druženje. Kate je bila prijateljica glavne sestre in nas je obiskala. Takrat sem imel z njo priložnost malo poklepetati, dal sem ji tudi nasvet, kako paziti na kožo, čeprav ni imela tovrstnih težav. V tistem času je bila zaročenka princa Williama, domov pa je želela kar s podzemno železnico, a smo ji vseeno poklicali taksi," se srečanja danes spominja hrvaški zdravnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice