Magazin > VIP
4442 ogledov

Neprepoznavna: Tako se po Meghaninih obtožbah počuti Kate

kate middleton, princ william
1/4
Profimedia
Strokovnjakinja za telesno govorico ocenila njen prvi javni nastop po intervjuju.

Le nekaj dni po intervjuju, ki sta ga Meghan in Harry dala Oprah Winfrey, sta se morala William in Kate udeležiti javnega dogodka na neki šoli. Will je tam nepričakovano odgovoril novinarju, ki ga je vprašal, ali je z bratom govoril in kaj pravi na obtožbe, da je kraljeva družina rasistična. Povedal je, da s Harryjem še ni bil v stikih, in zavrnil namigovanja o rasizmu. Kate je molčala, a njena telesna govorica je razkrivala, da se ni počutila najbolje.

Strokovnjakinja za telesno govorico Judi James je po nastopu povedala, da je bila Kate neprepoznavna in žalostna. Oba sta bila zamišljena. "Vajeni smo, da se Kate vedno smeji, zato je neprepoznavna, kadar se ne. Tega nihče ne pričakuje,“ je povedala James, ki si je ogledala tudi fotografije, ki so jih posneli fotografi, ko sta bila Kate in Will v avtu. "Da se ne smejeta, razkrivajo oči. Gledala sta stran. Videti sta bila žalostna in zatopljena v svoje misli.“

Kate naj bi bila šokirana, ko je slišala, da sta Meghan in Oprah pogrevali stare zamere, in da je Meghan povedala, da jo je vojvodinja Cambridgea spravila v jok. Williamova žena si nikoli ni želela, da bi mediji špekulirali o njunem odnosu, pravi avtorica biografije o kraljevi družini Katie Nicholls.

"Kate ceni diskretnost in svoje zasebno življenje. Še nikoli nisem slišala, da se je s kom sprla, saj se do vseh obnaša spoštljivo.“ Da so v javnost sedaj prišle informacije o sporu z Meghan, je zanjo ponižanje, še pravi Nicholls. Situacija je za Kate zelo težka tudi zato, ker se nanjo ne sme javno odzvati. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.