Magazin > VIP
5431 ogledov

Se bo Kate zoperstavila kraljici in šla v boj?

meghan markle, princ harry, kate middleton Profimedia
Kate Middleton v zadnjem času očitno bolj slabo spi …

Meghan Markle je v intervjuju z Oprah spregovorila tudi o govoricah, da je svojo svakinjo Kate spravila v jok. Med lepoticama je počilo tik pred Meghanino poroko zaradi oblek družic. Govorilo se je, da je Kate v solzah zapustila sobo, kar ne drži, je povedala Meghan. Ona je bila tista, ki je po sporu jokala, in ne Kate, je poudarila.

Kate se drži pravila, da se umazanega perila ne pere v javnosti. "Ne razlagaj in ne pritožuj se,“ pravijo na dvoru, a tokrat je Kate počil film. Kot pravi vir, Kate načrtuje izjavo, s katero želi svetu sporočili svoj pogled na ta incident. Vir je The Express povedal, da je Williamova žena Meghanine obtožbe vzela zelo osebno, zato bi se rada branila, četudi si s soprogom ne želita besednega dvoboja z zakoncema Sussex. "Kate nikoli ni želela, da bi mediji špekulirali o sporu z Meghan,“ pa je OK! povedala poznavalka dvora Kate Nickoll, ki pravi, da je bodoča kraljica zelo diskretna oseba, ki brani svojo zasebnost. Meghanine besede so jo osramotile, je še pripomnila Nicholl.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.