Magazin > VIP
44758 ogledov

Kacey, dobrodošel v družini Markle

tyler dooley Profimedia
V družini Markle so se razveselili naraščaja.

Kacey Dooley | Avtor: Instagram Instagram
16. marca je na svet privekal Kacey Dooley, sin Tylerja Dooleyja, ki je nečak vojvodinje Meghan. Tylerjev oče je Thomas Markle mlajši, Meghanin polbrat.

Tyler se je po kraljevi poroki maja 2018 jasno postavil na stran svoje slavne tete in povedal, da je nezaslišano, kako sta njegov oče in teta Samantha izdala dedka Thomasa. "Kot družina si nikoli nismo bili zelo blizu. To, da ves svet vidi, kako se moj oče in teta obnašata, pa je nova rana. Najhuje je pomanjkanje zasebnosti. Težko je, nerodno je in hkrati tudi žalostno. Moj oče in teta Samantha sta izdala mojega dedka, mojo družino in Meghan. S tem se je bilo težko sprijazniti,“ je povedal.

Dooley se sicer ukvarja s pridelovanjem marihuane. Pred dvema letoma je napovedal, da bo novo linijo poimenoval Markle Sparkle in se z njo poklonil Meghan. Paru je tudi predlagal, naj ga obiščeta. "Princ Harry se rad zabava, z veseljem bi jima vse razkazal, če bosta kdaj prišla, in ju podučil o zdravilnih učinkih marihuane, ki pomaga pri posttravmatskem stresu, nespečnosti, odpravlja pa tudi bolečine pri bolnikih z rakom.“


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.