Magazin > VIP
7798 ogledov

Harry in Meghan še enkrat zamahnila proti kraljevi družini

meghan markle, princ harry Profimedia
Še ena izdaja.

Po intervjuju z Oprah Winfrey, s katerim sta očrnila kraljevo družino in Institucijo, ki vodi monarhijo, sta se Meghan in Harry pogovarjala še z eno ameriško voditeljico – Gayle King, ki je o tem pogovoru spregovorila v svoji oddaji in povedala, da sta ji zakonca zaupala, da je Harry govoril s svojim bratom in očetom, a so bili pogovori neproduktivni.

Williama je odločitev, da zasebne pogovore delita s TV zvezdnico, močno razburila. Vojvoda, ki je po poročanju TMZ izgubil zaupanje v brata, se sedaj boji, da bodo vsi pogovori s Harryjem pristali na ameriški televiziji. 

Eonline piše, da je William do Kate zelo zaščitniški in je bil zato zelo nesrečen, ko je Meghan z Oprah spregovorila o njegovi soprogi.
Spomnimo. Oprah je Meghan vprašala, ali je Kate res spravila v jok. Vojvodinja Sussexa je to zanikala in povedala, da je bila ona tista, ki je po debati o oblekah družic tik pred  poroko s Harryjem, jokala. "Mislim, da je pomembno, da ljudje slišijo resnico,“ je svojo odločitev, da o tem spregovori, razložila Meghan.

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 00:02 20.marec 2021.

    Kako bo tale ubogi Harry na koncu osoljen. Itak, da se bo prej ali slej sam vrnil nazaj v UK.

  • Ender3 15:56 19.marec 2021.

    Ne vem, če je to vredno publicitete.?

  • Avatar Lion007
    Lion007 11:31 19.marec 2021.

    Boli me đoko za te Angleže. 😡

Sorodne novice