Magazin > VIP
70396 ogledov

Kate proti Meghan: V javnost prišlo Meghanino staro elektronsko sporočilo

meghan markle, kate middleton Profimedia
V javnost prišla vsebina elektronskega sporočila, ki ga je Meghan poslala odgovornim na dvoru.

Meghan Markle je v pogovoru z Oprah Winfrey pojasnila, kaj se je zgodilo med njo in Kate tik pred poroko s Harryjem leta 2018. Mediji so takrat poročali, da je Meghan Kate, ki se ni strinjala z oblekami družic, spravila v jok, vojvodinja Sussexa pa trdi, da je bila ona tista, ki je jokala, in da se ji je Kate pozneje opravičila. V znak sprave ji je prinesla celo šopek …

princ harry, meghan markle Magazin Foto dokazi, da je Oprah lagal tudi Harry

Da dvor govoric ni demantiral, je Meghan takrat močno razočaralo. "Takrat se je vse spremenilo,“ je izjavila nekdanja igralka. Da Institucija nove vojvodinje ni podpirala, je potrdila tudi Meghanina prijateljica, igralka Janina Gavankar, ki trdi, da to dokazujejo tudi "številna elektronska in SMS sporočila“. Eno od teh sporočil je sedaj objavil novinar Omid Scobie, soavtor biografije o Harryju in Meghan. 
kate middleton, princ william "To je nagnusno" Magazin Po intervjuju z Oprah: Kate Middleton dela eno napako za drugo

Januarja lani je "Kensingtonska palača Harryja prosila, naj tudi od podpiše izjavo, s katero bodo demantirali 'žaljiv' članek o Williamu, ki naj bi Sussexa, preden sta sprejela odločitev, da odstopita, ves čas ustrahoval“. Vir pravi, da jim je Meghan na to sporočilo odgovorila: "Če že objavljamo izjave, morda bi Kensingtonska palača lahko popravila tudi govorice o meni (da sem Kate spravila v jok).“ Njeno prošnjo so menda zavrnili z besedami, da "Cambriške vojvodinje nikoli ne bi smeli vpletati v prazne trače".

Meghan in Harry sta Dvor z intervjujem spravila v zelo neprijeten položaj, saj mu med drugim očitata tudi rasizem. 

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:59 16.marec 2021.

    lepo, da imajo tudi v svetu lepih, bogatih in slavnih težave. Se svet takoj zdi malo bolj previčniški. Pa nikomur ne privoščim!

  • Ender3 13:13 16.marec 2021.

    Publiciteta teh osebkov presega vse razumne meje. !!!

  • mirror 09:57 16.marec 2021.

    To je podobno vsem ženskam, ki jamrajo, da nimajo kaj obleči. Nobena pa gola ne hodi po ulici.