Magazin > VIP
25170 ogledov

Foto: Kljub škandalu se Kate lahko veseli novega dojenčka!

Pippa Middleton
1/3
Profimedia
Ne le šokantne, tudi vesele novice …

Ves svet trenutno govori o britanski kraljevi družini, po tem, ko sta princ Harry in vojvodinja Meghan Oprah zaupala šokantne podrobnosti o svojih družinah in kraljevi instituciji. 

Meghan je te dni tudi prekinila molk glede obtožb na njen račun in televiziji ITV, na kateri je, kasneje odpuščeni, voditelj Piers Morgan izjavil, da dvomi o tem, da je imela Meghan duševne stiske in samomorilne misli, poslala pritožbo. Kot poroča CNN, pritožba ni bila naprejena proti Morganu osebno, temveč je vojvodinja izrazila skrb, kako bi njegove izjave lahko vplivale na druge in degradirale resnost duševnih bolezni. 

Na intervju z Oprah pa se je že odzvala tudi kraljeva družina, izrazili so žalost ob stiskah mladega kraljevega para in obljubili, da bodo njune obtožbe o rasizmu znotraj monarhije obravnavali resno in zadevo raziskali. Oglasil se je tudi princ William, ki pravi, da niso rasistična družina in da se bo z bratom pogovoril.

Kljub temu da Harry in Meg nista napadala članov kraljeve družine, temveč institucijo, ki vodi monarhijo, in razsvetlila ozadje, kako malo vpliva ima kraljica na svoje odločitve, pa sta vseeno izpostavila nekatere. Meg je tako povedala, da pred poroko s Harryjem ni bila ona tista, ki je svakinjo Kate spravila v jok, temveč je bilo ravno obratno, za kar se ji je Kate tudi opravičila. Harry pa je izpostavil svojega očeta princa Charlesa in povedal, da se mu ta nekaj časa ni želel oglašati na telefon.

Kljub temu da je intervju velik udarec za monarhijo, pa imajo, vsaj Kate, še vedno nekaj razlogov za veselje. Med drugim tudi to, da se bo Middletonovim pridružil nov družinski član. Katina sestra Pippa je namreč spet v veselem pričakovanju, paparaci pa so jo v Londonu nosečo ujeli na brezskrbnem potepanju s sinom. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice