Magazin > VIP
3679 ogledov

Po tem dogodku se je za Meghan na dvoru vse spremenilo

meghan markle, princ harry Profimedia
O intervjuju z Oprah se bo še lep čas govorilo …

V nedeljo je CBS objavil intervju, ki ga je Oprah naredila z zakoncema Sussex. V njem je svet med drugim izvedel, da je imela Meghan samomorilske misli in da ji v teh težkih trenutkih nihče ni stal ob strani. Krivdo sicer nista zvalila na člane kraljeve družine, ampak na "Institucijo" - ljudi iz ozadja, ki skrbijo za nemoteno delovanje in tudi obstoj monarhije. 

Izvedeli smo tudi, da na dvoru vlada rasizem in da so se nekateri bali, da bi bil prvi otrok para temne polti. Sussexa nista razkrila, koga je to najbolj skrbelo, je pa Oprah dan pozneje razložila, da kraljica in njen mož nista sodelovala pri tej debati.

Tudi ljubosumje, ki se je začelo po njuni uspešni turneji po Avstraliji, naj bi jima povzročalo težave. Dan pred njunim odhodom je dvor sporočil veselo novico, da je Meghan noseča. Veselje je bilo veliko, ko sta se vrnila domov, pa naj bi bilo vse drugače … Člani kraljeve družine so Meghan sprejeli z odprtimi rokami, ko se je turneja zaključila, pa se je odnos občutno ohladil.

Vojvodinja se je v tujini izkazala in se vsem takoj usedla v srce. "To je bila prva priložnost, da je družina lahko videla, kako neverjetno dobro opravlja svoje delo. In to je obudilo spomine," je povedal Harry. Spomine na princeso Diano, ki je leta 1983 ob Charlesu prav tako zelo uspešno opravila svojo nalogo na svoji prvi veliki turneji po Avstraliji. Še več, Diana je Charlesu takrat ukradla šov. "Potovanje tvoje mame in očeta po Avstraliji. Misliš, da je na dan privrelo ljubosumje?" je Harryja vprašala Oprah. "Želim si, da bi se vsi iz preteklosti nekaj naučili," je odgovoril Harry in poudaril: "Meghan so srčno sprejeli tako v družini kot tudi po vsem svetu. Če imamo v mislih Commonwealth, je Meghan najboljše, kar bi se družini lahko zgodilo.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.