Magazin > VIP
4949 ogledov

TV zvezdnik zaradi Meghan Markle ob službo

piers morgan Profimedia
On lahko "strelja“ okoli sebe, kritike pa ne zna sprejeti …

Voditeljica oddaje Good Morning Britain, Susanna Reid, je bila prisiljeno predčasno prekiniti oddajo, ker je njen sovoditelj Piers Morgan užaljeno odvihral iz studia. Kriv je bil voditelj Alex Beresford, ki je začel Morgana kritizirati. 

Trojica se je pogovarjala o intervjuju zakoncev Sussex z Oprah. Kot je znano, Piers Morgan Meghan ne more oprostiti, da je z njim prekinila stike. Užaljeni voditelj, ki ga je vojvodinja očitno močno prizadela, tako izkoristi vsako priložnost, da bi Meghan očrnil.

Tudi Beresford meni, da bi se Morgan lahko že malo ohladil. "Razumem, da ne maraš Meghan Markle, to si na tem kanalu povedal že večkrat. Razumem, da si bil z njo v nekem odnosu in da te je odrezala. To ima pravico narediti, če želi. Je od takrat o tebi kdaj spregovorila? Mislim, da ne, ti pa jo še vedno blatiš ...“
Piersu je nato prekipelo in zapustil je svoj sedež. "Opravil sem s tem,“ je dejal in že ga ni bilo več … Čez nekaj trenutkov se je sicer spet vrnil in pogovor se je nadaljeval. 

A tokrat so šli njegovi komentarji predaleč. Po tem, ko je izustil, da Meghan ne verjame, da je imela duševne težave, so se oglasili gledalci ITV in zahtevali, da Morgana umaknejo iz programa. Televizija je prejela več kot 41 tisoč pritožb. Po pogovoru z nadrejenimi je Piers Morgan sprejel odločitev, da po šestih letih zapušča oddajo Good Morning Britain. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.