Magazin > VIP
40892 ogledov

Foto: Tako Kate gleda po obtožbah Meghan Markle

Kate Middleton
1/7
Profimedia
Papraci so vojvodinjo Kate in Camillo ujeli dan po tem, ko je Meghan monarhijo označila za rasistično in nepodporno …

Intervju s princem Harryjem in vojvodinjo Meghan Markle je razkril tudi temačno plat britanske monarhije. Meghan je Institucijo med drugim označila za rasistično, ljubosumno in nezmožno podpore v času, ko je razmišljala celo o samomoru. Menja javnosti so različna. Nekaterim se zdi "za lase privlečeno", da Megah ni vedela, v kaj se spušča oziroma, da jo soprog ni opozoril, drugi pravijo, da je to začetek padca monarhije. Cel svet pa je čakal, kako se bo na obtožbe odzvala palača. Dosedanja politika je bila "ne komentiraj in ne prilivaj olja na ogenj", a tokrat je javnost dobila zaslužen odziv. Kaj so zapisali, si poglejte TUKAJ.

Meghan je v intervjuju izpostavila tudi svakinjo Kate Middleton. Povedala je, da pred poroko ni jokala Kate, ampak ona, zaradi česar se ji je svakinja menda tudi opravičila. Meg pa je bolelo, ker nihče ni zanikal laži, ki so jih pisali mediji, da naj bi zaradi predporočne napetosti ona v jok spravila Kate. 

Kate so v ponedeljek, le dan po odmevnem intervjuju, na poti v palačo ujeli paparaci. Njen izraz pa je bil ledeno hladen. Britanski mediji so fotografirali tudi vojvodinjo Camilllo, soprogo princa Charlesa, ki na obrazu prav tako ni izražala čustev, zato so njun obraz primerjali z "okamenelim". Fotografije Kate, ki je res videti povsem brezizrazno, si lahko pogledate v galeriji. Verjetno pa je resnica povsem druga in kraljevim članov zagotovo ni vseeno, kako so sedaj prikazani v javnosti, kljub temu da Meg in Harry nista kritizirala njih osebno, temveč institucijo, ki monarhijo vodi. 

Komentarjev 3
  • Avatar MS
    MS 14:11 10.marec 2021.

    2) Bahato uživajo v sramotno razkošnih nepremičninah in se parazitsko napajajo na davkoplačevalskem denarju! Vsaka čast Harryju in Meghan da sta se odtrgala od te nepotrebne zapravljive arhaične institucije in vseh bonitet ki sta jih imela kot člana dvora! Zaživela ...prikaži več sta po svoje in v lastni režiji! Kapa dol!!

  • Avatar MS
    MS 14:09 10.marec 2021.

    1) Britanski dvor je okostenela institucija ki nima v današnjem času nikakršne dodane vrednosti! Niso izbrani po volji ljudstva! Svoje položaje zasedejo s srečnim rojstvom v kraljevi družini z mandatom do konca življenja brez kakršnihkoli lastnih zaslug in z vsemi ...prikaži več kraljevskimi benificijami!

  • Majazmaja 09:13 10.marec 2021.

    Kate bo nekoč kraljica, Meghan je pa neka petorazredna barska plesačica, ki se je poročila z napačnim, zdaj pa blati vse, kar misli, da lahko. Izjavila je, da so se preselili zaradi neusmiljenih medijev, da niso imeli zasebnosti, ampak zdaj ...prikaži več se pa stalno vlačita po TV, časopisih, spletu. Attention whores.

Sorodne novice