Magazin > VIP
15447 ogledov

Neverjetno: Zaradi tega naj bi se Meghan besno prepirala z asistenti

meghan markle, princ harry Profimedia
Na dan prihajajo podrobnosti.

Včeraj je britanski dvor pošteno zamahnil proti vojvodinji Meghan, saj so zaradi obtožb, da je ustrahovala svoje asistente, napovedali preiskavo.

Po vsej verjetnosti ni naključje, da se Meghan ravno sedaj spopada z grdimi govoricami, na katere se je tudi odzvala. Več o tem TUKAJ. Čez nekaj dni bodo namreč predvajali intervju, ki sta ga zakonca Sussex posnela z Oprah Winfrey. Meghan je dvor v pogovoru med drugim obtožila, da so pomagali širiti laži o njej in Harryju.

The Sun sedaj poroča, da se je Meghan s svojimi asistenti v "besne prepire" zapletala tudi zaradi brezplačnih oblačil. Ko še ni bila del kraljeve družine in je osvajala Hollywood, je bila vajena tega, da je od znanih modnih hiš, ki so upale na brezplačno reklamo, kdaj pa kdaj dobila kakšno obleko. Teh daril je bilo po razkritju, da je nova ženska v Harryjevem življenju, še več in Meghan ni želela razumeti, da na dvoru veljajo drugačna pravila in da je sprejemanje takšnih daril neprimerno. 

Ko je bila še vidnejša članica kraljeve družine, je Meghan nosila velike blagovne znamke, kot so Stella McCartney, Givenchy, Prada in Chanel. Kot se je razvedelo, je račun za njeno garderobo po poroki maja 2018 poravnal Charles.

Komentarjev 4
  • mici79 11:07 05.marec 2021.

    Kakšna beda, odrasel moški in odrasla ženska se poročita, tast pa za njima teče z denarnico. In potem rečeta, da sta se osamosvojila, tastov denar pa še vedno priteka na račun....