Magazin > VIP
3528 ogledov

Meghan Markle podrejene spravljala v jok

meghan markle Profimedia
Pritožbo vložil leta 2018, Meghan se je odzvala.

Tik pred objavo intervjuja z Oprah, v katerem bosta Meghan Markle in princ Harry spregovorila o kraljevi družini in z javnostjo delila svojo resnico, so se v medijih pojavile stare obtožbe na račun nekdanje igralke.

The Times piše, da je bila zoper Meghan vložena pritožba, ker naj bi podrejene ustrahovala. Meghan se je preko svojega predstavnika odzvala. "Vojvodino zadnji napad nanjo žalosti, še posebej zato, ker je bila tudi sama žrtev ustrahovanja in ravno zato podpira vse, ki so izkusili bolečino in travmo,“ je povedal in dodal, da se bo vojvodinja še naprej trudila širiti sočutje in delati v dobro drugih.
Pritožbo je oktobra 2018 vložil tajnik zakoncev Sussex, Jason Knauf, ki trdi, da je Meghan dva uslužbenca s svojim obnašanjem pregnala. Knauf naj bi pritožbo vložil, da bi zaščitil dvorjane, ki naj bi jih Meghan spravljala v jok. Eden od zaposlenih, ki je čakal na pogovor z Meghan, naj bi svojemu kolegu rekel: "Ne morem se nehati tresti.“

Novembra 2018 je Mail on Sunday je pisal, da se je Meghan prijel vzdevek "hurikan Meghan“ in da je svoje podrejene že ob 5. uri zjutraj začela bombardirati s sporočili. Leta 2019 pa so se oglasili vojvodinjini prijatelji, ki so za revijo People povedala, da je Meghan žrtev in da jo tabloidi po vsem svetu ustrahujejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.