Magazin > VIP
15023 ogledov

Meghan Markle: "Nisem hotela več živeti"

meghan markle Profimedia
To so najbolj pomembna razkritja njunega intervjuja.

Pa smo dočakali intervju Oprah Winfrey z najbolj znanima "beguncema“ na svetu – princem Harryjem in Meghan Markle, ki sta pred dobrim letom naznanila, da zapuščata monarhijo in državo. V intervjuju sta spregovorila, zakaj sta se odločila za ta korak.

Meghan pravi, da je bila naivna in da ni vedela, v kaj se spušča, ko se je priženila v kraljevo družino. In čeprav je poudarila, da je bila kraljica do nje "vedno čudovita“, se na dvoru ni počutila sprejeto – glavni razlog za to sta bila rasizem in pomanjkanje podpore. Kot je znano, je Meghanina mama temnopolta. Harry je povedal, da je bolelo, ker se njegova družina ni odzivala na članke z rasističnim podtonom. 

Zato Archie ni princ

Pogovor je nanesel tudi na čas po rojstvu njunega sina in vprašanje, zakaj se z njim pred bolnišnico nista postavila pred fotografe. Meghan je razložila, da Archieju kraljica ni podelila kraljevega naziva, tako kot otrokom princa Williama, kar je pomenilo, da ni bil upravičen do varovanja. "Naziv ti daje varnost in varovanje,“ je razložila vojvodinja. Varnostni pomisleki so bili tako eden od glavnih razlogov, zakaj prve Archiejeve fotografije niso nastale pred bolnišnico. 

Meghan je povedala, da s Harryjem še vedno nista dobila odgovora na to, zakaj Archie ni dobil kraljevega naziva. Se je pa Harryjeva družina očitno bala, da bi bil otrok temnejše polti. "Harry je z družinskimi člani imel pogovore o tem, kako temen bo najin otrok in kaj bi to pomenilo oziroma kako bi bilo to videti,“ je povedala lepotica. Oprah jo je vprašala, ali to pomeni, da bi nastal problem, če bi bil otrok preveč temen, Meghan je dejala, da je njena domneva pravilna.

Imela je samomorilske misli

Meghan je povedala, da jo je kraljeva družina poskušala utišati in da je ljudje znotraj institucije niso branili. Še več – lagali so, da bi obvarovali druge. 

"Stvari so se poslabšale po poroki in takrat sem spoznala, da me ne bodo obvarovali in da celo lažejo, da bi zaščitili druge člane kraljeve družine. Zame in za mojega moža pa niti resnice niso želeli povedati.“

Situacija je bila zanjo tako težka, da je razmišljala o samomoru. "Nisem hotela več živeti. Sram me je bilo Harryju to priznati, a vedela sem, da bom to naredila (samomor), če o tem ne bom spregovorila. Bilo je jasno, realno, zastrašujoče in misel, ki je bila ves čas tam.“ Meghan si znotraj institucije ni mogla poiskati pomoči, ker ni bila ena od zaposlenih, prav tako pa se ni mogla vpisati v bolnišnico. Poleg tega so ji, ko se je poročila s princem, odvzeli potni list, ključe in vozniško dovoljenje. Lepotica je tudi povedala, da se je v tistem času s Harryjem javnega dogodka udeležila le zato, ker se je bala sama ostati doma.

Charles ni več dvigoval telefona

Harry je zanikal govorice, da kraljica ni bila obveščena o njegovi nameri, da zapušča kraljevo družino. S kraljico in očetom je imel več pogovorov. Charles čez čas ni več dvigoval telefona … "Želel bi si, da bi se iz preteklosti nekaj naučili,“ je izjavil Harry in dodal, da je z babico v dobrih odnosih. "Veliko dela pa me čaka z očetom. Počutim se izdanega, saj je on doživel podobno stvar. Ve, kakšna je ta bolečina. Vedno ga bom ljubil,“ je še dejal Harry, ki si zelo želi, da bi se njun odnos popravil.

Kate jo je spravila v jok

Po poroki se je veliko govorilo o incidentu med Meghan in Kate. Williamova žena se ni strinjala z oblačili družic, zato naj bi med vojvodinjama počilo. Kate naj bi v solzah zapustila sobo. Meghan pravi, da je bilo ravno obratno in da je bila ona tista, ki je jokala, saj jo je Kate prizadela. Po sporu se ji je Kate, za katero Meghan pravi, da je dobra oseba, opravičila. Kljub temu je bilo zanjo hudo, saj so mediji spet objavili laž.


 

Komentarjev 4
  • jjjaaannneeezzz 06:34 09.marec 2021.

    Ali je mogoče, da te bogatija spravi v samomorilske misli v manj kot letu dni? Zgleda, da je bolje biti brez gnarja.

  • Smučar1 11:35 08.marec 2021.

    dej no dej..točno je vedela kam se podaja on kaj hoče...še ena sponzoruša - kot naša melanija....

  • Majazmaja 10:17 08.marec 2021.

    A nista rekla, da nočeta naziva za otroka, ker želita, da odrašča v normalnem okolju in ima normalno otroštvo?