Magazin
6094 ogledov

Kraljica se je končno odzvala na očitke o rasizmu in brezbrižnosti

kraljica elizabeta Profimedia
"Harry, Meghan in Archie bodo vedno zelo ljubljeni družinski člani."

V Buckinghamski so se vendarle odzvali na šokanten intervju zakoncev Sussex za ameriško televizijo, ki je pretresel ves svet. 

Govora je bilo o rasizmu, ki naj bi vladal za zidovi palače, in samomorilskih mislih. Meghan je povedala, da ji nihče ni hotel pomagati, ko se je borila z duševnimi težavami. Vse obtožbe bi lahko močno škodile ugledu monarhije in povzročile krizo, a naj kraljica doslej ne bi dovolila objave odziva dvora.

Zdaj pa so v Buckinghamski palači napisali, da cela družina z žalostjo ugotavlja, kako težka in naporna leta so za Meghan in Harryjem. "Vprašanja, ki sta jih odprla, zlasti rasne narave, so zaskrbljujoča. Nekateri spomini se sicer lahko razlikujejo, vendar jih družina jemlje zelo resno in jih bo obravnavala zasebno. Harry, Meghan in Archie bodo vedno zelo ljubljeni družinski člani."

dezurni@zurnal24.si

meghan markle, princ harry Magazin Po tem dogodku se je za Meghan na dvoru vse spremenilo
 
Komentarjev 2
  • villa 21:23 10.marec 2021.

    To je pa tako, ce v kraljevo druzino prizenis Z-list igralko, srednjih let, ki ni uspela v svoji karieri kaj dosti narediti, je pa se vedno zeljna slave. Pa se denar potrebujeta za lagodno zivljenje, saj ne opravljata vec dolznosti ...prikaži več in tako ne dobita denarja iz kraljevstva.

  • Šakal. 20:04 09.marec 2021.

    Bruuuh....gggrrrrr....