Magazin > VIP
5736 ogledov

Dvor pripravil izjavo, kraljica blokira objavo

kraljica elizabeta Profimedia
Dvor se bo očitno odzval.

Intervju zakoncev Sussex za ameriško televizijo naj bi močno razburil člane kraljeve družine. Daily Mail piše, da so vsi "zgroženi, žalostni“ in šokirani“ nad izjavami Harryja in Meghan. Vanity Fair, ki se sklicuje na Charlesovega prijatelja, pa poroča, da je prestolonaslednik naravnost obupan nad nastalo situacijo.

Nekatere izjave so bile zares šokantne. Govora je bilo o rasizmu, ki naj bi vladal za zidovi palače, in samomorilskih mislih. Meghan je povedala, da ji nihče ni hotel pomagati, ko se je borila z duševnimi težavami. Obtožbe, ki bi lahko močno škodile ugledu monarhije in povzročile krizo ...

Na dvoru naj bi že sestavili uradno izjavo, ki bo govorila o ljubezni, ki jo kraljeva družina čuti do para. A je kraljica izjave noče objaviti. Za zdaj ... Glava monarhije želi stvari še enkrat dobro premisliti in počakati na odziv javnosti, saj je zelo veliko na kocki. 

Harry je v intervjuju sicer povedal, da je z babico v zelo dobrih odnosih, slabše pa se razume z očetom, ki se nekaj časa na njegove klice ni odzival, in bratom. 
 

Komentarjev 2
  • anica00 20:50 10.marec 2021.

    Samo da našim monarhom dobro gre.

  • Majazmaja 13:56 09.marec 2021.

    Harry je predpražnik, Meghan pa stereotioni patološki narcis. Preračunljiva manipulatorka.