Magazin > VIP
39682 ogledov

Te fotografije razkrivajo, kakšna dobra igralka je Meghan

meghan markle, princ harry
1/5
Profimedia
Pred kamero se je smejala, v resnici pa se je borila z duševnimi težavami.

Meghan in Harry sta v intervju z Oprah razkrila, kaj se dogaja za zidovi palače. Najbolj šokantna izjava je bila zagotovo priznanje, da je imela Meghan, ko je bila noseča s sinom, samomorilske misli in da si ni smela poiskati pomoči.

"Nisem hotela več živeti. Sram me je bilo Harryju to priznati, a vedela sem, da bom to naredila (samomor), če o tem ne bom spregovorila. Bilo je jasno, realno, zastrašujoče in misel, ki je bila ves čas tam,“ je povedala in dodala, da si je poskušala najti pomoč, a je pri tem naletela na gluha ušesa. "Šla sem do Institucije in jim rekla, da si moram poiskati pomoč. Povedala sem, da se tako še nikoli nisem počutila in da moram nekam iti. Rekli so, da ne smem, ker to ne bi bilo dobro za Institucijo.“

Nekdanja igralka je tudi razkrila, da je tistega večera, ko je Harryju priznala, da ima težave, z njim obiskala dogodek v dvorani Albert Hall. "Spominjam se, da mi je rekel: 'Mislim, da ne bi smela z mano.' Jaz pa sem odvrnila: 'Ne smem biti sama. Strah me je tega, kar bi lahko naredila.' Na fotografijah se vidijo najini beli členki, ker me je tako močno držal za roko. Smejala sva se, opravljala svoje delo in poskušala zdržati do konca.“

Na fotografijah, ki so nastale tistega večera, se je Meghan pogumno smejala v kamero, Harry pa je bil večkrat vidno zaskrbljen. Poglejte galerijo.

Komentarjev 6
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 18:21 08.marec 2021.

    Angleški kraljevi dvor ima dreka nad glavo, Meghan pa verjetno tudi ni čisto nedolžna,

  • mici79 14:49 08.marec 2021.

    Na fotografiji izgleda Harry zaskrbljen, ona pa kot da je dosegla svoje - zadovoljna. Ne vem, če je to ravno dobro igranje.

  • darja32 14:34 08.marec 2021.

    Prepolna "rit".