Magazin > VIP
28348 ogledov

Meghan in Harry v avtu vidno slabe volje

meghan markle, princ harry
1/4
Profimedia
Je med njima počilo?

Zakonca Sussex in Meghanino mamo Dorio so paparaci ujeli med vožnjo. Harry in lepa vojvodinja nista bila videti najboljše volje. Sta potrta, ker je princ Philip že več kot dva tedna v bolnišnici ali sta le napeta, ker bodo v nedeljo objavili njun intervju z Oprah, v katerem bosta svetu povedala svojo resnico o dvoru in medijih?

Intervju bo vsekakor zelo gledan. Oprah je Meghan med drugim vprašala, ali so jo utišali. To vprašanje je zbodlo dvorjane. Strokovnjak za kronane glave Robert Johnson je poudaril, da kraljica ni šefica mafije. Neprimerna se jim zdi tudi Harryjeva pripomba, da se je bal, da bo Meghan doletela ista usoda kot njegovo mamo Diano.

Dvor intervjuja še ni videl, zato naj bi bili člani kraljeve družine precej zaskrbljeni. Vzdušje v palači je že tako precej napeto, saj vse skrbi za zdravje kraljičinega moža, ki so ga morali premestiti v drugo bolnišnico.

Znanemu britanskemu novinarju Piersu Morganu, ki ne spada med Meghanine oboževalce, se zdi neprimerno, da bodo intervju objavili ravno v tem času. "Kaj lahko pričakujemo od para, ki  je pred kratkim poskušal kraljico podučiti o služenju skupnosti? Edino služenje, ki ga poznata ti vase zagledani, hinavski poklicni žrtvi je služenju svojim interesom.“ 

Komentarjev 1
  • mph 11:09 03.marec 2021.

    Ma počilo je v vaših glavah novinarskih, groza, študirat za novinarski poklic, ukvarjat pa se s totalnimi trači.