Magazin > VIP
3821 ogledov

Intervju z Oprah: To razkriva Meghanina oprava

meghan markle Profimedia
Objavili napovednik intervjuja, ki bo na sporedu 7. marca.

Svet je na trnih. Sedmega marca bodo namreč objavili intervju, ki ga je Oprah posnela z zakoncema Sussexa. Pri oblikovanju vprašanj je imela voditeljica proste roke, zato lahko pričakujemo zelo oseben intervju. Oprah je vojvodinjo med drugim vprašala, ali so jo utišali. Odgovor bomo videli v nedeljo.



Meghan pri izbiri oprave za ta pomemben dogodek nič ni prepustila naključju.

1. Armanijeva obleka
Obleka prihaja iz Armanijeve najnovejše kolekcije in stane 3.500 evrov. Svoj trebušček je poudarila s pasom, ki je prav tako črne barve. Meghan je črno barvo verjetno izbrala tudi zato, da bi poudarila resnost intervjuja. 

2. Čevlji

meghan markle | Avtor: Profimedia Profimedia

Te čevlje znamke Aquazzura vojvodinja obuje vsakič, ko jo čaka pomemben dogodek, ugotavlja Gala. Model Purist stane 495 evrov. Te čevlje Meghan menda obožuje.

3. Dianin nakit
Verižica oblikovale Pippe Small stane 1870 evrov. Nosila jo je že med prvo nosečnostjo. Pokombinirala jo je z modrimi uhani blagovne znamke Birks in zapestnicami, ena je Cartierjeva in je bila nekoč Dianina. 

4. Ličila

meghan markle | Avtor: Profimedia Profimedia

Meghan je s črtalom poudarila svoje oči. Mnogi so takoj opazili, da je oči leta 1995 za intervju z Martinom Bashirjem, v katerem je očrnila kraljevo družino, na enak način poudarila princesa Diana.

5. Pričeska
Meghan ima čudovite lase, ki jih ponavadi ne spenja v čop ali fige. Tokrat pa njenih čudovitih temnih kodrov ne bomo videli … Lepotica je poskrbela, da bomo pozorni zgolj na to, kaj bo povedala, in ne na morebitne težave, ki bi jih zaradi vetra lahko imela z lasmi. Intervju so namreč posneli na njenem vrtu.

Komentarjev 2
  • Mesija_se_vraca 11:10 02.marec 2021.

    Ir.K, res si trola vseh trol. No comment.

  • Janez_53 10:31 02.marec 2021.

    "Svet je na trnih"??? Saj se hecate, avtorica Ir.K.? Svet ima VELIKO razlogov, da je "na trnih"! Ampak tale intervju zagotovo ni eden od teh razlogov. Neupravičeno napihovanje nekih dogodkov ni odlika dobrega novinarja, kvečjemu pisunčkov, ki bi se radi ...prikaži več prebili med znane. Saj niste med temi, Ir.K.? Ljudje cenijo novinarja, ki poroča objektivno, resnično, skratka profesionalno.