Magazin > VIP
10312 ogledov

James Corden princu Harryju: Z mano ti ni treba govoriti kot s psom

princ harry YouTube
Objavili intervju s princem Harryjem, v katerem je med drugim razkril, kaj je kraljica Archieju podarila za božič. Presenečeni boste.

James Corden, voditelj oddaje The Late Late Show with James Corden, je tokrat na pogovor povabil princa Harryja, s katerim je preživel popoldne in mu razkazal Los Angeles. Med drugim sta se zapeljala do vile, v kateri so snemali serijo Princ z Bel-Aira in pozdravila nove lastnike, ki so bili nadvse gostoljubni.

Harry je razkril družinske skrivnosti, med drugim tudi to, da je bila Archiejeva prva beseda krokodil, in da je kraljica Meghan vprašala, kaj naj Archieju kupi za božič. Meghan se je odločila za pekač za vaflje, ki jih Archie obožuje. 

Princ je spregovoril tudi o seriji Krona. Poudaril je, da gre za fikcijo, ki "ohlapno temelji na resnici“. Bolj kot serija ga motijo časopisni članki o njegovi družini, saj jih prodajajo za resnico.

James je Harryja za konec odpeljal še na vojaški poligon, kjer je princ pristal v blatu … "Z mano ti ni treba govoriti kot s psom,“  je James Harryju v šali zabrusil, ko ga je ta med tekom bodril, in še enkrat pokazal, kako dobra prijatelja sta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.