Magazin > VIP
56943 ogledov

Ta kraljičina poteza bo razkrila, da je Philip na smrtni postelji

princ philip Profimedia
Princ Philip je bil včeraj popoldne odpuščen iz bolnišnice kralja Edwarda VII in prepeljan v drugo bolnišnico. Tam naj bi ga zdraviti še vsaj nekaj dni.

Po štirinajstih dneh v bolnišnici Edwarda VII v Londonu je bil 99-letni princ Philip premeščen v drugo bolnišnico. "Princ Philip je bil danes iz bolnišnice kralja Edwarda VII premeščen v bolnišnico sv. Bartolomeja, kjer ga bodo zdravniki še naprej zdravili zaradi okužbe ter opravljali teste in opazovanja za obstoječe srčno stanje," je tvitnila kraljeva strokovnjakinja Victoria Murphy. "Vojvoda je še vedno stabilen in se odziva na zdravljenje, vendar naj bi v bolnišnici ostal vsaj do konca tedna," so sporočili iz palače.

Princ Philip je bil bolnišnico kralja Edwarda VII v Londonu sprejet 16. februarja. To naj bi bil "previdnostni ukrep", potem ko se je 99-letnik "počutil neprijetno". Moral je počivati, ​​"verjetno nekaj dni," so takrat sporočili iz palače. 

23. februarja je iz palače prišla novica, da princ Philip ostaja v bolnišnici, kjer se zdravi zaradi okužbe. "Dobro se počuti in se odziva na zdravljenje, vendar mora ostati še nekaj dni," so povedali. Da je Philip v redu, sta prav tako jasno povedala tudi 56-letni princ Edward in 38-letni princ William.

Po tem, ko je princ Charles očeta obiskal v bolnišnici, je Britance za Philipa močno zaskrbelo. Tudi v Veliki Britaniji namreč velja, da so obiski razen v redkih primerih v bolnišnicah prepovedani. Poleg tega je imel Charles po obisku solzne oči. Kraljevi fotograf Arthur Edwards pa je javnost pomiril, ko je povedal, da nas lahko začne skrbeti, ko bo kraljica prišla na obisk v bolnišnico. "Ko mi ljudje govorijo, kako resno je … Ko se bo pojavila kraljico, takrat naj vas začne skrbeti. Dokler je ni, ne skrbite.“

Komentarjev 7
  • nilko 16:07 03.marec 2021.

    Naj crkneta prec pa se v isto krsto ju zbaste da se ušafpapra vsaj nekje na teh morilcih rasposajencih k so pokradli ves denar sveta v svojem casu vladanja in nardil pol planeta revnega, bolanega, zalostnega, trpincenega, posiljenega, genocidnega, zaklanega, ...prikaži več pedofilskega, adrenochromskega itd..... Ne zalim takih nit sekunde

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 18:02 02.marec 2021.

    Ata je bo star 100 let! enkrat in od nečesa bo tudi on moral v večna lovišča.

  • Šakal. 17:55 02.marec 2021.

    Boli me kita za to svojat

Sorodne novice